#1.    FIRST THINGS FIRST
Interesse om een shoot bij mij te gaan doen? Ontzettend leuk! Je kunt via het contactformulier geheel vrijblijvend contact met mij opnemen. Wanneer je besluit om een fotoshoot te boeken, nemen we uiteraard eerst jouw wensen door. Samen gaan we in overleg en gaan we invulling geven aan jullie shoot om de mooiste, pure foto’s te schieten.

 

#2.    GOED OM TE WETEN
In mijn fotografie speelt daglicht een belangrijke rol. Dit betekent dat ik eigenlijk alleen fotografeer met het aanwezige licht. Een shoot vindt dan eigenlijk ook altijd plaats tussen zonsopkomst en zonsondergang op een locatie – binnen of buiten – met voldoende daglicht. Afhankelijk van jullie wens gaan we kijken naar een geschikte locatie. Een locatie bepaalt namelijk mede de sfeer van de fotoshoot, het draagt bij aan het verhaal dat de foto vertelt. Kies je voor shooten in de natuur dan is een bosrijke omgeving prachtig, maar ook een strandje, een zandvlakte, het park of mooie bloemenvelden zijn prachtige decors. Ook kunnen we kiezen voor een industriële locatie, een verlaten pand, jouw lievelingsstad, die ene bijzondere plek of gewoon bij jou thuis.

 

#3.    FOTOSHOOT
Tijd om te gaan shooten! Tuurlijk, dit is soms best even spannend en in het begin ook even wat onwennig. Vooral wanneer je dit voor de eerste keer gaat doen. Daarom vind ik het ook heel belangrijk dat de sfeer goed is. Na de kennismaking nemen we gezamenlijk de wensen nog even door en dan gaan we lekker aan de slag. Alles op een ongedwongen, relaxte manier maar mét een doel: een prachtige serie foto’s om trots op te zijn. Interactie, puurheid en emotie vind ik belangrijk om vast te leggen en samen zorgen we dan ook voor een prachtige herinnering voor later.

 

#4.    NABEWERKING
Natuurlijk wil je jouw foto’s zo snel mogelijk bewonderen. Een wezenlijk onderdeel van fotografie is de nabewerking. Dit begint met het selecteren van de foto’s. Iedere foto wordt afzonderlijk bekeken en vanuit daar ontstaan mijn favorieten. Passend bij het gekozen pakket bewerk ik uit die selectie een aantal foto’s. De fotobewerking krijgt uiteraard mijn persoonlijke tintje en juist daarom is het ook zo belangrijk dat je ‘klikt’ met mijn fotografiestijl. Ik wissel de kleureffecten zwart/wit en kleur met elkaar af. Mocht je nou zelf specifieke wensen hebben voor de nabewerking, dan kun je dit altijd aangeven. Het is overigens niet toegestaan om de digitale bestanden zelf verder na te bewerken.

 

#5.    BETALING & VERZENDING
De foto’s zijn klaar. Nadat je de betaling hebt voldaan worden de foto’s binnen 10 dagen digitaal toegestuurd. De foto’s zijn te downloaden via WeTransfer. Je ontvangt de bewerkte foto’s met en zonder logo in hoge resolutie.

 

#6.    PUBLICATIE
Met het boeken van een fotoshoot betekent het automatisch, tenzij anders afgesproken, dat je akkoord gaat met het plaatsen van foto’s van de fotosessie op mijn website en/of social media voor promotionele doeleinden. Zelf foto’s delen op de Social Media? Begrijpelijk, je bent er trots op en je wilt het graag laten zien aan anderen. Bij het gebruik van mijn foto’s op Social Media accounts vraag ik je nadrukkelijk de foto’s te posten mét logo en met mijn naamsvermelding (FB: @ISAAK. photography en IG: @isaak.photography_). De foto’s zonder logo zijn uiteraard voor eigen gebruik.