Jettie Wijnja

"Ben je op zoek naar een professionele fotograaf? Zoek niet verder! Isaak is creatief, werkt nauwkeurig en stelt je op je gemak. Isaak neemt alle tijd voor de shoot. Het was een bijzondere ochtend en de resultaten zijn prachtig! Isaak, bedankt!"

Dirk van der Ploeg

"Een geweldige shoot gehad met Isaak. Onbevangen, spontaan én een perfecte omgang met kinderen. Het resultaat is boven verwachting! Isaak bedankt! "

Jeanette van der Meulen

"Isaak laat de mensen voor z'n camera stralen, maar straalt zelf achter de camera. Ontspannend, creatief, positief kritisch en met veel lol. Zo heb ik onze familieshoot ervaren. Het resultaat is geweldig."

Anton Nicolai

"Na de ontmoeting was de sfeer meteen erg fijn. Iets wat voor mij ontzettend belangrijk is. Isaak stelt je zeer op je gemak en dat is dan ook terug te zien in het eindresultaat. Kortom, een erg ontspannen middag gehad samen met Isaak. Ik ben erg tevreden met de foto's!"

Binnie Wielinga

"Super! Fantastisch. Isaak laat je stralen op een natuurlijke manier. Zo super blij met alle mooie foto's om te koesteren, goudstukken voor het leven!"

Fenna Vergeer

"Vorige week een shoot gedaan van ons jonge gezin. De afgelopen dagen al meerdere keren alle foto's bekeken, omdat ze zo mooi zijn geworden! Alleen maar positieve reacties op gekregen. De shoot was ontspannen en Isaak kwam zelf met leuke ideeën. Zelfs onze kleine man van 5 maanden wist hij mooi op de foto te krijgen! Een aanrader voor iedereen die eens prachtige foto's van z'n gezin wil laten maken."