Persoonlijk houd ik er niet zo van om ergens een stempel op te drukken en dat is dus ook precies wat ik niet ga doen. Mijn stijl kenmerkt zich als frisse, sfeervolle, spontane én pure fotografie waarbij natuurlijk daglicht een belangrijke rol speelt.

Wanneer is een foto nou ‘goed’? Voor mij is dit wanneer foto’s je raken, wanneer je er langer naar wil blijven kijken of wanneer het een gevoel of herinnering bij je oproept. Een foto hoeft voor mij daarom ook niet altijd technisch perfect te zijn.

Het maken van mooie foto’s heeft – voor mij – minder te maken met technische kennis en veel meer met het goed gebruik van één van onze meest waardevolle zintuigen: je ogen. Een onscherpe foto is niet per se mislukt en een technische imperfectie kan soms juist ook verrijkend zijn.

In de nabewerking houd ik ervan om te ‘spelen’ met de verzadiging van een foto en de belichting ervan, uiteraard passend bij mijn stijl. In de nabewerking wissel ik regelmatig tussen kleur- en zwart-wit effecten. Ik houd zowel van de frisse, vrolijke uitstraling van een foto als van het tijdloze karakter van zwart-wit foto’s.”