Wat leuk dat je ‘klikt’ met mijn fotografiestijl. Laat ik beginnen met het voorstellen van de man achter de camera. Mijn naam is Isaak, 31, woon in het Friese Oentsjerk, fulltime leerkracht basisonderwijs én altijd op zoek naar mooie, pure momenten. Wat in eerste instantie begonnen is als hobby, is inmiddels uitgegroeid tot een passie. Fotografie is eigenlijk heel magisch, je kunt de tijd even stil zetten en weer even teruggaan naar dàt ene moment wanneer jij dat wilt.

Wij als mensen, we zijn prachtig, we zijn interessant en we hebben allemaal een eigen verhaal. Ik maak niet alleen foto’s van mensen, maar ook over ze. Ik probeer puurheid te vangen en niet zozeer het technische perfecte plaatje neer te zetten. Het gaat om jou! Een glimp van de unieke mens, de echte jij. Een blik, een beweging.

Het vastleggen van de onbevangenheid van kinderen, de onderlinge relatie binnen een gezin of de connectie tussen twee geliefden. Mijn doel is om bij iedere shoot prachtige foto’s te schieten: de unieke, pure mens, het mooie plaatje of juist dát ene moment. Ik ben altijd op zoek naar een uniek beeld, naar details, naar iets nieuws.

In een foto probeer ik ervoor te zorgen dat alles binnen het kader betekenis heeft, maar wel op een pure en simpele wijze. Ik straal achter de lens terwijl jullie dat voor mijn lens aan het doen zijn.

Heb ik je interesse gewekt? Missie geslaagd! Neem geheel vrijblijvend contact met me op via het contactformulier.”

 

Tot snel!

 

Isaak